Gradnja hiše na ključ

Novogradnje stanovanjskih objektov – gradnja hiše na ključ

Gradnja stanovanjske hiše na ključ zajema pet gradbenih faz. Vsaka od njih je pomembna predhodnica naslednji fazi, zato v kakovostni izvedbi hiše na ključ ne sme manjkati nobena. V našem podjetju Zidarstvo Črnivec se povsem posvetimo tako vam kot izvedbi vseh potrebnih del, da je na koncu zadovoljstvo prisotno na obeh straneh.

 

Pet faz novogradnje – gradnja vaše sanjske hiše na ključ

1.Prva faza gradnje zajema pripravo terena gradnje oz. gradbišča: zakoličenje objekta in izkop jame, v katero bodo postavljeni temelji hiše. Po postavitvi temeljev in temeljne plošče, sledi druga faza.

2.V drugi fazi gradnje vaše hiše se prične gradnja kletnih prostorov, v kolikor bo vaša hiša podkletena. V nasprotnem primeru začnemo z gradnjo posamezih etaž.

3.Tretja gradbena faza zajema konstrukcijska dela vseh etaž in gradnjo ostrešja ter strehe. 

4.V četrti fazi gradnje stanovanjske hiše na ključ se posvetimo gradnji sten posameznih prostorov in betonskih tlakov, pomembna pa je tudi toplotna izolacija sten in tal, ter zvočna izolacija. Uredimo tudi vodovodne in odtočne napeljave, ogrevalni sistem, vgradimo stavbno pohištvo, notranje in zunanje omete ter ključavničarska in kamnoseška dela.

5.V zadnji fazi pa opravimo tudi vsa slikopleskarska in steklarska dela, ter polaganje talnih in stenskih oblog – zaključna dela po vaših željah. Vaša nova hiša na ključ je zdaj primerna za vselitev.

 

Gradnja hiše na ključ prinaša številne prednosti

Odločitev za gradnjo hiše na ključ je izjemno smotrna, saj s seboj prinese veliko prednosti. Ena izmed njih je že v tem, da vam za posamezne faze ni potrebno iskati posameznih izvajalcev. Takšna gradnja je precej zamudna, poleg tega pa vsa usklajevanja in spremljanje pogodbenih obveznosti  še dodatno zavzamejo veliko vašega časa. Zakaj bi torej zapravljali čas po nepotrebnem? Zaupajte našim mojstrom in nas pokličite!

V našem podjetju pa je na voljo tudi gradnja poslovnih objektov.

 

 

Naša ponudba

  • gradnje industrijske in kmetijske dejavnosti
  • rušenje, prenove in adaptacije
  • dozidave in nadzidave obstoječih objektov 
  • gradnja za trg
  • oddaja stanovanj