Prispevki

Piškotki

V teh pravilih izraz “piškotki” uporabljamo za piškotke ali druge podobne tehnologije, ki jih zajema Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.

 

Kaj je piškotek?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ustvarjene z obiskom spletne strani in vsebujejo podatke. Shranjujejo se na uporabnikovem računalniku in mu omogočajo dostop do različnih funkcij. Na naših straneh uporabljamo tako sejne kot trajne piškotke. Sejni piškotek se, medtem ko uporabnik brska po strani, začasno shrani v računalniški spomin. Ta piškotek se zbriše, ko uporabnik zapre spletni brskalnik ali ko je potekel določen čas (pomeni, da je seja potekla). Trajni piškotek pa na uporabnikovem računalniku ostane, dokler se ne zbriše.

 

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo zato, da izvemo več o načinu, kako uporabniki uporabljajo našo vsebino, pomagajo pa nam tudi izboljšati vašo izkušnjo, ko obiščete spletno stran.

 

Analiza spleta

Ta spletna stran uporablja Google Analytics, ki uporablja piškotke. Na stopnji zbiranja piškotki shranjujejo informacije o tem, kako uporabniki uporabljajo spletno stran, vključno s številom prikazanih strani, od kod uporabnik prihaja in število obiskov, da bi s tem izboljšali spletno stran in zagotovili dobro izkušnjo pri uporabnikih. Če ne sprejmete piškotkov, ni shranjena nobena informacija.

 

Funkcionalnost strani in vsebina

Stran prikaže lokacijo sedeža podjetja s pomočjo storitve Google Maps. Piškotki shranjujejo podatke o tem, kako uporabniki uporabljajo funkcije zemljevida, kot je stopnja povečave ipd. Ne shranjujejo se nobeni osebni podatki.

 

Kako zavrnem in zbrišem piškotke?

Piškotkov ne bomo uporabljali za zbiranje osebnih podatkov o uporabnikih. Če želite, lahko kadarkoli spremenite nastavitve piškotkov s klikom na "Zasebnost". Z zavrnitvijo uporabe piškotkov boste še vedno lahko obiskovali naše spletne strani, le nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno.

 

Kako odstranim ustvarjene piškotke?

Brskalnik Google Chrome

Brskalnik Mozilla Firefox

Brskalnik Internet Explorer 9

Brskalnik Internet Explorer 7 in 8

Brskalnik Opera (angleško)

Brskalnik Safari (angleško)

 

Naša ponudba

  • gradnje industrijske in kmetijske dejavnosti
  • rušenje, prenove in adaptacije
  • dozidave in nadzidave obstoječih objektov 
  • gradnja za trg
  • oddaja stanovanj